Saturday, June 18, 2011

al KISAH....

ok..
sekarang cuti dah habis.
macam macam aku buat buat time cuti ni.
tp semuanya bosan sgt.
nk mengimprovekan add math aku yg tak berapa bagus ni.
hahaha.
owh,,boringnya duduk kat asrama.
n the story starts begin..
ok naik skolah ni dapat kertas exam.
mak oi bpk teruk tresult aku.
cm sengal..
nak tau berapa 3 A,6 B,1 C,1D
yang xsngke nye tu chemistry aku d..
aduhai.
aku punya lah depressed cm nak menjerit aku rse dlm klas tu.
oh no.
aku tak thu la.
nak ikowt jejak langkah kak najwani ke kluar SMAP LABU uh.
tolong..
kena study lebih2 ni..
tp nasib baik x failed.
klau tak mati aku.
  

No comments:

Post a Comment