Saturday, July 30, 2011

bla bla bla

ok ari ni aku nak tunjuk gambar yg aku copypaste dr SMAP LABU RASMI.


ni gambar aku masuk choral speaking kt smap labu.
tahun ni smap jadi tuan rumah.
korang pernah tgk bdk pkai tudung labuh?
sekolah kiteorg la tu.
ni la dye pelakon terbaik.
time ni pulak kls kiteorg uwt presentation klas psal bdk form 4(cerita yang sedih lagi mendayu) dan aku tak tau knape aku bley menangis kt dpn uh.
amacm nmpk pelakon x?
smpai msuk smap labu rasmi presentation kls kiteorang.
4 AL-ZARQALI

ni aku kat kem falak.
haha ni la kem yang paling best pernah aku pergi.
first,aku sebnrnye bkn kelab falak tp kelab sejarah.
haha kat sini jugakla aku jumpe mamat saser yg pling ensem smpai ade kwn aku minat dye.
aku??stick to the one la..ALLAH..manusia tu ade la.
tp brtepuk sblh tngn je kowt.spe la nk kn aku ni.


ni pulak time sports day!!
aku jd qm je.
ye la nk brsara dr jd pelontar peluru..
ah malas aku.aku hanya masuk kawad kaki je.
nasib baik dapat no.1.
ahaha berbaloi jugak aku masuk dn byr duit bju marching yg mahal uh!
ok la dh ni je la yg aku dpt post.
owh next week monthly test.
doakan aku ye rakan2.

No comments:

Post a Comment