Wednesday, November 30, 2011

hang out with dudu

tak sangka gak
akhirnya dapat gak hang out ngan dudu
actually dia amik periksa jepun kat skolah(smap labu)
dapat gak la kiteorang melepaskan tension ngan menjerit
dalam bilik karaoke tu
nanyi lagu 'give me everything tonight'
haha
and the best part is
aku dapat tengok Twilight:breaking dawn part 1
best nye
teruja sihh aku masuk dalam cinema uh
dah r x ramai
tu yang bestnye tu
ni je la aku dapat tunjuk sebagai bukti
teruja sesangat aku
dapat tengok muke jacob and edward yang kacak lagi tertarik
aku terasa akulah bella uh
aku sanggup jadi vampire asalkn dpt kahwin ngan robert pattinson
oh my god,u look so hot and sexy

sumpah
aku teruja tengok muke dia
hah
dalam cerita harry potter yang jd cedric diggory tu
macam nak menjerit aku
haha
tapi tak boleh lawan muke hot guy lagi sorang ni
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ini lagi la
senyuman dia tu
alalala
sweet nye
cett
berangan je lebih
ape2 je pun cerita twilight breaking dawn ni mmg best
nak tunggu part 2 :D




No comments:

Post a Comment