Saturday, December 3, 2011

add math!

aku failed add math?
setakat ni tak pernah la
nak hampir failed tu ade la
time tu aku rase nyawa aku di hujung tanduk!
nyawa2 ikan
semua nyawa2 la de!




please la
add math ni buat aku sakit kepala
dan aku sangat nak marah orang kalau x dpt jawapan!
cett!
contohnya tadi....
aku nak buat log..
tgk2 salah!
hampeh punya add math!
please add math!
sayangi la aku sikit!
aku dah sangat menyayangi ko!
i've already fall in love with you!
do you love me add math?
add math!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sampai spm je ko sayang aku
lepas ni ko nak divorce aku talak 10 pun
DO I CARE?




DOES NOT MAKE ANY SENSE?
but ADD MATH make me sense,that i've must get A+ for it!
last for you,add math
please grow up and solve your own problem!

No comments:

Post a Comment