Thursday, December 29, 2011

hai!

hai
meet my old friend
Sheikh Ahmad Shafiq

ni lah muke terbaik pernah aku tengok
aku dengan dia dh jadi kwan sejak dari tahun 4
perangai dia yang lawak membuatkan aku happy kat sekolah tu
biasa la kan
kecik2 dulu mane pernah reti segan
cerita benda2 pelik kat dia
and everything la

naik form one aku macam lost contact la ngan dia
yang aku tahu dia dapat masuk MRSM SERTING
okay,aku stay je la kat seri pagi
dapat skolah okay keluar
KGV?tak ingin aku!

and then sekarang naik form 4 aku jumpe dia balik
yeah!
sekarang ni,macam spechless lak
ye la.almost three years aku tak jumpa dia
so,Sheikh Ahmad Shafiq..
nice meeting you again!
 

No comments:

Post a Comment