Saturday, December 3, 2011

what's your problem,man?

korang pernah dengar tak bearshare tu ape?
ok...
Bearshare tu satu pengisian or maybe kite download
untuk kite download lagu
just taip je
keluar macam2 lagu
and aku pun ada gak bearshare tu!
ini semua diperkenalkan oleh jiran aku,hana dan wani!

cerita aku bermula di sini
aku pun download gak la benda alah ni
and then tak sangka lak kena buat profile utk benda ni
aku pun buat la
go on je la
and then boleh add2 lak
lebih kurang cam my space la
boleh chat
letak gambar
ade tukar status
tapi tak boleh main game la dalam ni

ok friends aku sekarang dah 97 dalam masa 3 minggu
sangat menakjubkan
and almost 90% friends aku adalah lelaki
astaghfirullahalazim
mmg aku suke la kan

ok di sini
aku jmpe bermacm ragam lelaki yg DESPRATE
nak berkenalan boleh x?

awak dah boyfriend ke belum?

and pade suatu malam ni ade lelaki tu tnye whats the meaning
of o***i?

what the F?

kau ingat aku ni expert sangat ke benda cam tu?

aku dah mula nak marah dah ni!
aku pun block la dia
padam muka
geram aku
heeeee

ok
cube korang bace status tu?
baru add,dah gaduh?
hello brother!
kau yang loyar buruk dgn aku?
sape suruh?
adik aku?
mak cik kau?
ataupun mak we ko dalam gambar uh?
setia la sikit de!
ingat aku nak kawan dengan kau?


YOU
BACK OFF!!!!
nasib baik chat je
kalau tidak
aku dah sepak kau keluar dari malaysia ni!
ergggh!


and besok tu pulak
ade seorang lagi mamat sesat chat dengan aku!


q:awak budak sekolah agama ke?
a:so?
q:saya suka kawan dengan budak sekolah agama..
a:so?
a:do i care?


q:mamat tu
a:aku


hey man!
whats your problem?
ingat aku suka sangat la kawan dengan ko!
cettt
pegi syurga la sama ko!


aku rase nak nak menjerit je sekarang ni
aku masuk benda tu find music not date or hook up
and you
not my dream man!


lastly i wanna to say
BACK OFF!


FYI:name aku isha nasir dalam tu
    sebab penyamaran
   :D


No comments:

Post a Comment