Tuesday, January 3, 2012

bubye semua!

school holidays near the ends
aku dah nak balik asrama
so lepas ni facebook semakin sunyi dengan
status aku 
sebab aku dah DEACTIVED facebook aku..

lepas ni aku dah tak dapat nak skype ngan shahmin
blogwalking
texting neko
edit gambar ona
gaduh ngan shubli
make annoyed with nazifa
gaduh ngan orang
and macam2 lagi la

adoyai..aku akan merindui semua ini
tak pe
satu tahun je
lepas tu merdeka
sekarang tak la
11 A+ in SPM in my aim

dan aku selalu merindui 'dirinya'
ya 'dirinya'
harap aku dapat jumpa dia lagi
bak kata pepatah
Kalau jodoh tak ke mana
rindu nak texting ngan dia
IM dengan dia

hope dia selalu ingatkan aku...





and officially my BOYFRIEND is my book..
salam :D
 

No comments:

Post a Comment