Monday, January 2, 2012

page not found

aku tak tahu kenapa hari ni aku nak cerita pasal tuisyen
saja2 je sebenarnya
:D

aku masukkan gambar je la readers okay?
malas la nak taip panjang2..
korang faham la sendiri





ni cikgu aku,Cikgu Redha..nama pun dah redha..so dia mmg sgt meredhai..meredhai dengan perangai aku yang memekak dalam kelas..
cikgu,saya harap cikgu dapat meredhai ilmu yang cikgu berikan 
kepada saya..






















sebenarnya,tak de point aku buat post benda ni
just aku nak cakap kat korang
maafkan kalau aku ada buat salah kat korang
yela mana la tahu dalam time aku memekak uh :D
and good luck untuk korang
aku harap korang punye result mesti gempak!

for haziqah,shafiqah dan fatin
11 A+ menunggu kita semua :D

memang best la tuisyen ngan korang semua
daripada tak kenal boleh jadi kawan :D
terutama sekali Umi,Shakirah,Intan and semua la!

okay tu je la saya mampu katakan
tarak idea lagi la

No comments:

Post a Comment