Thursday, May 31, 2012

I proud to be one of them

Lately
aku rasa sayang kat sekolah baru aku ni
mungkin faktor dah dapat kawan or dah dapat uruskan masa
but it's a good change to me

sebenarnya nak cerita pasal result SPM ari tu! 
gempak sangat!
3 orang 11A+ and 49 orang straight A's
okay!
sangat membanggakan!

tapi yang membanggakan ialah
salah seorang daripada pelajar cemerlang SMAP dapat scholarship
wallaweyh!
okay la tu!
SASER ade ke?
TKC ade ke?
SMAPL ada eh>>>>

hahaha

this guy 
Adnan Zikri bin Jaafar
dialah KU sekolah kiteorg
pendebat sekolah
and pada pndngan aku dia seorang sangat mementingkan kesempurnaan
yeah maybe
and now sekarang dia dpt tawaran pergi University Harvard

okay for ex Ketua Umum SMAP LABU...
good luck okay!

aku harap aku dapat jadi macam dia
bak kata ketua batch aku,aim dia tahun ni 100 lebih dapat straight A's dan 15 org dpt 11 A+
i hope it can be true
and I will be one of them
11 A+


go baby go!

2 comments: