Saturday, June 9, 2012

mixed up = salah faham + skateboard boy

banyak cerita la..
okay first, salah faham.
aku ada post cintan cintun kat satu post uh..
dia kata

nama budak sekolah agama
tapi perangai cam budak sekolah biasa
nak rindu2 segala!

:D aku bukan nak salahkan hamba Allah sorang ni
nanti aku edit la post uh
sebenarnya untuk kawan aku ( perempuan )
and for your information, aku memang panggil dia sayang
so jangan nak serkap jarang sangat eh!


sekarang dah nak habis school holiday
aku nak menikmati sisa hidup aku kat rumahku syurgaku
malam tadi, aku pegi tengok orang main skateboard
wah stylo la abang uh
tapi aku tanya dia dah berapa lama dia berlatih ni

dia cakap ' 4 tahun'
aku pun terkejut yang amat la
it's a long time la
aku kagum dengan abang ni
dia tak pernah berhenti berlatih main skateboard ni
like life say
hidup ni bukannya mudah
nak mudah, tak payah jadi orang..
ohohoh

lepas habis spm ni
aku nak berlatih main skateboard la
ahahahah..
ada gaya tak?

nanti masuk u nanti, pergi kuliah naik skateboard ar
ahahaa.

okay readers.saya sangat menyayangi mata saya.
jadi good morning. pukul 3 pagi.
oh lala.. lek ar.. tadi aku dah tido time isyak.
hobi kat smap. jangan terkejut. waktu prep aku yang 30 minit uh aku isi dengan tidur. and then qiam.
lalala.. tp kadang2 r.tp kalau homework sama tinggi dengan aku,
alamat stay up je la.
 
 

No comments:

Post a Comment