Friday, December 7, 2012

personal taste


aku rasa korang kenal siapakah gerangan ini?
aku rasa kalau korang tak kenal siapa ni
ini dia LEE MIN HO
aku mula-mula pun tak berapa kenal lee min ho ni
tapi selepas tengok personal taste
bukan nak memalukan diri sendiri la
aku akan menjerit setiap kali tengok dia senyum dalam cerita personal taste ni
memang, thumbs up la kan
aku hanya tidur 30 minit dan start tgk cerita ni dr pukul 10 hingga pagi,.
amacam hebat tak?
biasalah orang dah angau.
semua boleh buat,,,

aku sarankan korang tengok cerita ni
sbb cerita ni sangat sweet dan aku rasa rugilah kalau korang tak tengok
 korang bayangkan lah
duduk dalam bilik rehat ngan 9 org rakanku yang lain
dan semua org sanggup tak tidur sbb tgk cerita  ni.
aku pun senyum sorang2 tgk cerita ni.
dan drama ni gak berjaya mmbuatkan aku mengalir air mata
sedih time nak ending dia sbb tgk lee min ho menangis..
sob3


 

tengok tau nanti personal taste ...

No comments:

Post a Comment