Sunday, December 9, 2012

rumah dah siap, pahat masih berbunyi

Aku bukan nak cakap apa
tapi kalau dah salah mengaku jelah
kalau tak tahu, cakap jelah tak tahu je
tak jatuh maruah kau rasanya kalau kau tanya orang yg lebih arif

kau nak dengar satu pepatah tak?
malu bertanya, sesat jalan
dan ini menunjukkan dunia akhir zaman
dipimpin oleh orang yang jahil
hanya disebabkan dia yang cadangkan, so kau lah handle

kau nak tahu tak ape aku rasa lepas majlis ni at the end?

aku rasa frusturated 
semua duit yang kwn2 aku sumbangkan cam dicampak dalam tong sampah
aku rasa duit aku yang rm 30 tu terbang cam burung hilang arah.
aku hanya tangkap gambar dan tengok ape2 yang patut je
dan aku rasa tak rugi mula2 aku tak nak datang majlis tu.
baik aku duduk dorm dan khatamkn novel aku.

dan aku rasa majlis tu bukan utk semua orang tapi utk  certain orang je.

piss off.

No comments:

Post a Comment