Tuesday, August 26, 2014

New course, new life and new AMBITION

ASSALAMUALAIKUM SEMUA!!!!!!

serius, lama betul tak update blog
rasanya dalam setahun jugak lah rasanya.
dan dalam masa setahun nih banyak juga benda yg berlaku.

ada yang manis
ada juga pahit
and this thing really affecting me :)

dulu,tamhidi perubatan
dan sekarang insyaallah, aku bkl menjadi mahasiswi dalam program
kejuruteraan elektronik.

hmmm, Allah punya peraturan kita tak dpt nak jangkakan.
tapi aku tak tahu kenapa aku rasa lebih tenang 

so, korang semua. doakan ye :) cuak pulak rasanya. yelah, diorang kata course engineering ni ramai lelaki.so, aku rasa competitive in studies ni make me suffer. huhuhu. bdk lelaki ramai yang pandai kan. 

ni aku nak share skit gambar dinner tamhidi medic. dapat amik asasi pun jadilah. so this is it :

this is my father. making ABC for them :)
adios dulu lah ye. tetibe rasa hang komputer nih.
annyeong :)
wasalam :)

No comments:

Post a Comment